Intervisie Doe-Het-Zelf

Intervisie doe-het-zelf Marijn Dane Axis Consultancy

Download De Eerste 20 Pagina's Gratis

En leer van Marijn Dane en via enkele e-mail berichten hoe je met impact intervisie gaat verbeteren.

Lees onze privacy overeenkomst. Niemand is gek op SPAM. Jouw privacy is belangrijk voor ons! We zullen je gegevens nooit aan derden geven. Beloofd! 

Baal je van je intervisie groep?..

 • Heb je in het verleden intervisie sessies meegemaakt die niet het resultaat gaven die jij wel verwachtingsvol had?
 • Heb je geen zin in nog weer een zinloze intervisie?
 • Ben je bang om weer iets nieuws in te brengen en dat het aan jou blijft hangen wanneer het mislukt?
 • Ben je totaal de weg kwijt in wat nou intervisie is?
 • Is het vinden van de juiste vragen stellen de uitdaging in de groep? En  het oprecht durven?
 • Of wil je gewoonweg de energie voelen die intervisie brengt. Zodat de volgende intervisie bijeenkomsten in een flow komen.
 • Belangrijk! Lees vooraf aan het downloaden

  Voor wie is het bedoeld

  • Voor diegene die zelfstandig wil leren van anderen en wil geven aan anderen.
  • Het is je passie om jezelf en anderen beter te maken, door actiegericht "te doen".
  • Je wilt in je werk preventief "veenbrandjes" voorkomen en wel op een rustig, gedegen, vol vertrouwen wijze.

  Voor wie is het niet bedoeld

  •  Voor een intervisie begeleider/voorzitter die niet gelijkwaardig wil zijn.
  •  Voor de "buiten zichzelf houdende" prater. Zo lang het niet over jezelf mag gaan en aan de oppervlakte moet blijven.
  • De "overtuiger" dat het met intervisie nooit goed kan gaan. 

  Zonder een goede planning en structuur weet ik uit ervaring dat je snel "de mist" in gaat en dat zou zonde zijn.

  Want je bent natuurlijk een druk persoon, en je hebt geen tijd om elke dag uren op zoek te gaan op intra/internet of werkinstructies en handleidingen en regels naar de wijze waarop je MOET werken. Om er vervolgens achter te komen dat je intervisie-collega's het nog weer anders interpreteren dan jezelf. Het goede nieuws is dat je dit boek hebt gevonden en ik hier nu ben om jou te helpen!

  Zijn er concrete handvatten?

  Zoals je wellicht al gemerkt heb, heb ik een behoorlijke passie voor het beter maken van mezelf en anderen en daardoor hoop ik de wereld wat beter te maken. In mijn vak kan ik dan ook lekker mijn hoofd leegmaken! Door te doen.

  Maar...het hoeft van mij niet altijd lang te duren en warm te zijn. Soms heb ik nu eenmaal geen tijd om lang en uitgebreid te praten. Ik ben waarschijnlijk net als jij geen echte GURU, maar ik wil wel leren, luchtig en to the point. Het integreren van een juiste methodiek is echter een kunst op zichzelf. Hier is doorzetting, creativiteit en gevoel voor mensen die hun vak oprecht goed verstaan voor nodig.

  Daarom heb ik  - in eerste instantie voor mezelf - een database aangelegd van INTERVISIE methodieken waar dit INTERVIE DOE-HET-ZELF boek uit is ontstaan. Zodat we het succesvol toepasbaar maakten voor onze klanten. Met anderen van Axis Consultancy zijn we bij Jeroen Hendriksen in de leer geweest en honderden boeken van Jeroen aan onze klanten verkocht als leidraad voor de INTERVISIE die wij gingen begeleiden. 

  Met het INTERVISIE DOE-HET-ZELF boek is intervisie weer een feestje. Want als uiteindelijk de structuur duidelijk is en op tafel ligt en het idee dat we de stappen doorlopen zoals aangegeven...dan is het moeilijkste en zwaarte gedeelte achter de rug.

  Het boekje  "INTERVISIE DOE-HET-ZELF" is met zorg samengesteld en met behulp van mijn kennis over zelflerendheid/zelfsturendheid lossen al je problemen in werk en privésfeer op.

  Wie is Marijn Dane?

  Marijn Dane 
  Auteur van "Intervisie DOE-HET-ZELF"
  Talloze mensen heb ik met plezier "intervisie" geleerd.
  Dit alles heb ik gerealiseerd met  een overleg structuur en slimme communicatie technieken. De juiste praktische aanwijzingen hebben mij geholpen om anderen te helpen! Daarom intervisie doe-het-zelf...

  ing. Marijn Dane Msc.

  Is oprichter en directeur van trainingsbureau Axis Consultancy en het opleidingsinstituut NLP School.  In het jaar 2002 is de focus ontstaan om haar kennis en kunde in te zetten voor leidinggevenden omdat zij een geboren pionier is in het ontwikkelen van Talentrijk Leiderschap. Sindsdien heeft ze meer dan duizenden leidinggevenden CEO’s, projectleiders etc. geholpen in Talentrijk Leiderschap met hun missie om een krachtige en succesvollere leider te worden. Haar trainingen worden dan ook gemiddeld gewaardeerd met een 9+ op vorm en inhoud.

  Hoe is Intervisie DOE-HET-ZELF ontstaan?

  Op een gegeven moment gaat de knop om en zorg je ervoor dat anderen ook intervisie groepen in flow kunnen brengen. Voor een groep van 150 mensen van een organisatie moest ik dat dan ook SNEL bedenken en doen. Ik nam contact op met de intervisie goeroe van Nederland, Jeroen Hendriksen. Ging naar workshops en leerde verschillende intervisie methodieken.

  Dit alles maakte het voor mij nog pijnlijker dat ik nu anderen leer om gewoon "het zelf te doen". De intervisie-deelnemer... adviseren hoe succesvol te zijn zonder er zelf bij te zijn.

  In het begin schaamde ik me er een beetje voor.

  Het is zo PRAKTISCH en zo DOE-HET-ZELF. Maar het werkt...

  "


  Ik heb mijn mensen van mijn afdeling toen de beleving kwam dat zij zelflerendheid en zelfsturendheid hoog in het vaandel hebben staan, ze INTERVISIE doe-het-zelf aangeraden. Het werkt! Ik hoef er niet bij te zijn en het echolon heeft intervisie. NB: Later heb ik met Sinterklaas iedereen het Doe-Het-Zelf boekje cadeau gedaan.


  Sylvia A. 

  Afdelingshoofd Gemeente

  "


  Handig om het op een rijtje te hebben als boekvorm. Ik werkte al met de app. Maar dit is tijdens een bijeenkomst beter.


  Daphne H.
  Business consultant

  "


  Ik wist dat structuur zou helpen. En heb daarom het intervisie xl pakket aangeschaft. En direct hadden we een goede start, vooral de diepte en reflectie op eigen handelen. Zo luchtig en ontvangbaar om dat de probleem/uitdaging inbrenger binnen de structuur in control blijft.


  Marjorie W.
  Directeur