Intervisie Doe-Het-Zelf

Intervisie doe-het-zelf Marijn Dane Axis Consultancy

Download de eerste 20 pagina's gratis

En leer van Marijn Dane en via enkele e-mailberichten hoe je met impact intervisie gaat verbeteren.

Lees onze privacy overeenkomst. Niemand is gek op SPAM. Jouw privacy is belangrijk voor ons! We zullen je gegevens nooit aan derden geven. Beloofd! 

Baal je van jouw intervisie groep?

 • Heb je in het verleden intervisies meegemaakt die niet het resultaat gaven dat jij had verwacht?
 • Heb je geen zin meer in  weer een zinloze intervisie?
 • Ben je bang om weer iets nieuws in te brengen dat  aan jou blijft hangen als het mislukt?
 • Ben je totaal de weg kwijt in wat nou intervisie is?
 • Is de uitdaging binnen de groep het vinden van de juiste vragen? En om deze vervolgens ook te durven stellen?
 • Of wil je gewoonweg de energie voelen die intervisie brengt, zodat de volgende intervisies  in een goede flow komen?

Belangrijk! Lees voor het downloaden

Voor wie is het bedoeld

 • Voor diegene die zelfstandig wil leren van anderen en die wil geven aan anderen.
 • Voor jou, als  je jezelf en anderen beter wilt maken door actief te doen.
 • Voor jou als je in je werk preventief veenbrandjes wilt voorkomen en dit op een rustig, gedegen, en vol vertrouwen wijze.

Voor wie is het niet bedoeld

 • Voor een intervisie begeleider/voorzitter die niet gelijkwaardig wil zijn.
 • Voor de 'buiten zichzelf houdende' prater. Zo lang het niet over jezelf mag gaan en aan de oppervlakte moet blijven.
 • Voor de 'overtuiger' die meent dat het met intervisie nooit goed kan gaan. 

Zonder een goede planning en structuur ga je snel de mist in, zo weet ik uit ervaring. En dat zou zonde zijn...

Want je bent een druk persoon,  je hebt geen tijd om elke dag uren online op zoek te gaan of  eindeloos werkinstructies en handleidingen door te ploegen op zoek naar de wijze waarop je MOET werken. Om er vervolgens achter te komen dat je collega's intervisie nog weer anders interpreteren dan jij. Het goede nieuws is dat je dit boek hebt gevonden en ik hier nu ben om jou te helpen!

Zijn er concrete handvatten?

Zoals je al hebt gemerkt, heb ik een behoorlijke passie voor het beter maken van mezelf en anderen. Door in mijn vak door gewoon te doen, hoop ik de wereld hiermee wat beter te maken.  

En dit het hoeft niet altijd lang te duren. Soms heb ik nu eenmaal geen tijd om ergens lang bij stil te staan. Ik ben geen echte GURU, maar ik wil wel leren; het liefst luchtig en to the point. Het integreren van een juiste methodiek is echter een kunst op zichzelf. Hier is doorzetting, creativiteit en gevoel voor mensen die hun vak oprecht goed verstaan voor nodig.

Ik ben bij Jeroen Hendriksen in de leer geweest en heb honderden boeken van Jeroen aan onze klanten verkocht als leidraad voor de INTERVISIE die ik begeleidde. Ook heb ik  - in eerste instantie voor mezelf - een database aangelegd van INTERVISIE methodieken. Hier is vervolgens Intervisie DOE-HET-ZELF  uit ontstaan waarmee ik het ook voor onze klanten toepasbaar heb gemaakt. 

Met Intervisie DOE-HET-ZELF is intervisie een feestje. Want als de structuur duidelijk is en de stappen worden op de juiste manier doorlopen, dan is het moeilijkste en zwaarste gedeelte achter de rug.

Intervisie DOE-HET-ZELF  is met zorg samengesteld en met behulp van mijn kennis over zelflerendheid/zelfsturendheid lossen al je problemen in werk en privésfeer op.

Wie is Marijn Dane?

Marijn Dane 
Auteur van "Intervisie DOE-HET-ZELF"
Talloze mensen heb ik met plezier intervisie geleerd.
Dit heb ik gerealiseerd door een duidelijke overlegstructuur en slimme communicatietechnieken. De juiste praktische aanwijzingen hebben mij geholpen om anderen te helpen! Daarom intervisie doe-het-zelf...

ing. Marijn Dane Msc.

Is oprichter en directeur van trainingsbureau Axis Consultancy en het opleidingsinstituut NLP School. Omdat zij een geboren pionier is in het ontwikkelen van Talentrijk Leiderschap, ligt haar focus sinds het jaar 2002 op het inzetten van haar kennis en kunde voor leidinggevenden. Sindsdien heeft ze meer dan duizenden leidinggevenden CEO’s, projectleiders etc. geholpen met hun missie om een krachtige en succesvollere leider te worden dankzij Talentrijk Leiderschap . Haar trainingen worden gemiddeld met een 9+ op vorm en inhoud gewaardeerd.


Hoe is Intervisie DOE-HET-ZELF ontstaan?

Voor een groep van 150 mensen van één organisatie moest ik in korte tijd bedenken hoe ik ervoor kon zorgen dat de intervisiegroepen in een goede flow kwamen. Ik nam contact op met de intervisie goeroe van Nederland, Jeroen Hendriksen, ging naar workshops en leerde verschillende intervisiemethodieken.

Inmiddels leer ik nu anderen om het zelf te doen. Ik adviseer de intervisiedeelnemers hoe ze succesvol kunnen zijn zonder er zelf bij te zijn.

In het begin schaamde ik me hier een beetje voor.

Het is zo PRAKTISCH en zo DOE-HET-ZELF. Maar het werkt...

"


Mensen van mijn afdeling hebben zelflerendheid en zelfsturendheid hoog in het vaandel staan. Ik heb ze INTERVISIE doe-het-zelf aangeraden. Het werkt! Ik hoef er niet bij te zijn en het echolon heeft intervisie. NB: Later heb ik met Sinterklaas iedereen het Doe-Het-Zelf boekje cadeau gedaan.


Sylvia A. 

Afdelingshoofd Gemeente

"


Handig om het in boekvorm op een rijtje te hebben. Ik werkte al met de app, maar dit is tijdens een bijeenkomst beter.


Daphne H.
Business consultant

"


Ik wist dat structuur zou helpen en heb daarom het intervisie xl pakket aangeschaft. En direct hadden we een goede start, vooral de diepte en reflectie op eigen handelen. Zo luchtig en ontvangbaar om dat de inbrenger van een probleem of uitdaging binnen de structuur in control blijft.


Marjorie W.
Directeur