NEW SALES PAGE FOR AXI TAAL

[Tijdelijke aanbieding vandaag] van € 597,- voor € 199,-

Mijn overtuiging is dat jij, als leidinggevende, het gedrag van een medewerker met één intrinsieke motiverende win-win zin kan veranderen

Marijn Dane: Professional trainer 

https://www.youtube.com/watch?v=Kuwu_ytvuDw&feature=youtu.be

Taal werkt, ongemerkt! 

Taal-psychologie voor leiders

‘Your world is controlled by language – and you can use language to create a new world. Language can imprison, or language can set you free.’ Bruno

Spreek een nieuwe taal zodat de wereld…een nieuwe wereld zal zijn…

Taal is de motor achter menselijk gedrag


Yep! Ik wil nu TAAL-Psychologie voor Leiders starten!

Moet je altijd op je strepen staan om iets voor elkaar te krijgen?

Het is niet dat je niet kan communiceren maar gelijkwaardig en altijd  respectvol? Je bent het zat om steeds maar weer de politieman te moeten spelen. 

 

Ondanks dat je iedere dag hard werkt, lijkt het erop dat je niet als vanzelfsprekend wordt gewaardeerd – en respect is steeds meer de pijnlijke oorzaak bij de zorgen die je je maakt. En wanneer je leest of ziet van andere leiders hoe gemakkelijk zij door hun carrière gaan dan vraag jij je af:

 

– “Wat doe ik verkeerd?!”

 

Veel mensen denken dat het antwoord ligt in nog harder werken of dat het ‘branche’ eigen is of een andere werving en selectie toegepast moet worden, maar ik kan je garanderen dat de echte reden waarom het er niet gelijkwaardig en respectvol aan toe gaat, niets met deze externe omstandigheden te maken heeft…

 

De waarheid is dat je bent geprogrammeerd door sociale druk, de media, school en ook familieleden spelen een rol.

 

En deze programmering is wat je in deze precaire situatie houdt en ver weg van je ware potentieel.

 

Kijk, het is helemaal niet gemakkelijk om deze mentale barrières te doorbreken en jezelf opnieuw te programmeren om de gelijkwaardigheid te bereiken en respect, die jij wilt. Want, voel je niet aangesproken, anders zouden er helemaal geen communicatieve knotwilgen zijn.

 

Maar dankzij de recente vooruitgang in de mentale wetenschappen staat dit op het punt te veranderen!

 

Ik durf te stellen dat je je leiderschap te grabbel gooit wanneer je vandaag de dag geen kennis hebt van beïnvloedende taaltechnieken. Als je als leidinggevende niet weet wat de uitwerking is van taal op gedrag, doe je eigenlijk maar wat – in de hoop dat het wel goedkomt.

 

Helaas merk ik in de praktijk al te vaak dat het niet goedkomt. Medewerkers raken beschadigd of, sterker nog, getraumatiseerd. Voor de relatie met onze medewerker en zijn of haar welzijn binnen de organisatie is het van het grootste belang dat we ons bewust zijn van de taal die we bezigen.

 

Een essentieel onderdeel van leiderschap is het in staat zijn om gedrag van medewerkers te beïnvloeden. Effectieve gedragsverandering leidt in de eerste plaats tot een hogere medewerkerstevredenheid, meer resultaatgerichtheid en meer eigenaarschap. Het resultaat zal voelbaar en waarneembaar zijn, door prettige samenwerkingsprocessen en verbeterde bedrijfsprestaties.

 

Wist je dat je jezelf kan Re-programmeren – En Dat Het De Sleutel Is Om Je Leven Te Veranderen?

Wat je gaat ontdekken is veel meer dan wat er in zelfhulpboeken of motiverende You-Tube video’s staat…

Ik zeg NIET dat deze dingen niet werken – maar je hebt je misschien al gerealiseerd dat het geen zin heeft om alleen boeken te lezen of video’s over persoonlijke ontwikkeling te bekijken. 

 

Dat is niet genoeg. Maar het goede nieuws is dat er tegenwoordig een veel snellere, efficiëntere en definitievere manier is om een diepgaande transformatie van binnenuit te veroorzaken.

 

Ik heb oprecht iets unieks voor jou! Het is allemaal gebaseerd op wetenschappelijke studies die nieuwe manieren hebben onthuld om je model van de realiteit en het functioneren van je brein volledig te veranderen.

Inmiddels heb ik de tools de afgelopen 15 jaar samen met 137 leidinggevenden getest en uitgewerkt tot taal-psychologie voor leiders.

En ik weet inmiddels dat jij met deze tools je de mentale patronen kunt WISSEN die je saboteren en je onmacht in je communicatie geven en je brein de-programmeren zodat je de beste versie van jezelf activeert – binnen een paar minuten, niet in jaren!  Rustig en Gedegen. 

Het is dat wat je zult gaan horen, zien en voelen in de e-learning omgeving, beloofd!

 • Een essentieel onderdeel van leiderschap is het kunnen beïnvloeden van het gedrag van werknemers.
 • Effectieve gedragsverandering leidt vooral tot hogere medewerkerstevredenheid.
 • Daarnaast zorgt het ook voor meer vertrouwen, meer pro-conflicten, meer betrokkenheid, meer verantwoordelijkheid, meer resultaatgerichtheid en meer eigenaarschap.
 • Het resultaat zal tastbaar en voelbaar zijn, door prettiger samenwerkingsprocessen en verbeterde bedrijfsprestaties.
 • Om een blijvende gedragsverandering te bewerkstelligen, is het belangrijk dat wij, als managers, beseffen dat taal de motor is achter menselijk gedrag.
 • Onze taal heeft een enorme impact op alles wat we doen, vaak veel meer dan we ons realiseren.
 • Het is erg belangrijk om de juiste taal te gebruiken tijdens vergaderingen, bilaterale en bij de koffiemachine om een intrinsiek en gelijkwaardig resultaat te bereiken.

 

 

Begrijpen waarom de nieuwe taal anders is dan alle andere persoonlijke ontwikkeling programma’s

Er zijn verschillende programma’s die je kunnen helpen om je communicatie te veranderen, maar het probleem is dat veel programma’s slechts één benadering gebruikt: De cognitieve benadering.

En achter de schermen is het de TAAL die de motor is achter menselijk gedrag. RAAR genoeg hebben maar heel weinig programma aanbieders bewuste kennis van de TAAL die tot gedragsverandering aanzet.

De TAAL PSYCHOLOGIE VOOR LEIDERS e-learning is een meeslepende training die ALLE technieken gebruikt waarvan bewezen is dat ze effectief gedrag verandert. Let op! Het is Taal-Psychologie voor leiders

Er zijn krachtige lessen met voorbeelden en oefeningen om je instant inzicht te geven hoe je nieuwe taalpatronen inzet.

Tijdens dit programma kom je barrières tegen die gedurende je hele leven zijn opgebouwd – en we zullen ze volledig doorbreken. 

Daarnaast is het absoluut niet moeilijk om het jezelf snel en effectief eigen te maken.

Je leert verschillende taaltechnieken die direct kunnen worden gebruikt om een nieuwe relatie met je omgeving zoals medewerkers, peer collega’s, klanten, je baas en zelfs met je familieleden op te bouwen.

En wat het beste is: er worden praktische toepassingsvoorbeelden gegeven, zodat je de nieuwe taal in een voor jou ideale omgeving kunt uitvoeren om de concepten die je leert te versterken.

Kortom wanneer je de e-learning hebt gedaan en de handige kaartenset met taalpatronen bij de hand houdt, heb je altijd inspiratie klaar om gericht je invloed uit te oefenen. 

En om te werken aan het veranderen, stimuleren of motiveren van menselijk gedrag.

Die politieagent, sloof of zure augurk die elke leidinggevende wel eens stiekem in zichzelf heeft ervaren, hoeft dan niet meer mee naar kantoor. Je hebt toegang tot een slimmere en prettige manier van communiceren.

Kijk, hoor en voel hoe de nieuwe taal jouw realiteit doet veranderen.

Wanneer je gaat starten met de TAAL PSYCHOLOGIE VOOR LEIDERS e-learning, ga je eerst de universele waarheden over taal leren en begrijpen – inclusief de grondoorzaken waaraan  een typische communicatieve knotwilg zich vasthoudt.

Daarna leer je enkele taalpatronen die dichtbij je comfort-zone liggen zodat wanneer je binnen je eigen comfort-zone de nieuwe taal toepast je je oorzaken uit je onderbewustzijn doet VERDWIJNEN.

Dit ontstaat doordat de comfort-zone taalpatronen je een lach op je gezicht geven en je brein het succes wil blijven nastreven.

Voor alle duidelijkheid, het onderbewustzijn is 10x krachtiger dan je bewuste.

Het regelt je keuzes, overtuigingen en gewoonten. En het werkt meestal tegen je, omdat je mentale programmering gedachten en gevoelens genereert die je weghalen van de gewenste situatie.

Covey was zich er goed bewust van dat er twee creaties zijn. Je hebt een mentale (visualisatie) en een fysieke creatie. De kwaliteit van de fysieke creatie wordt bepaald door de mentale creatie, of zoals Stephen Covey zo mooi verwoordde: “Begin with the end in mind.”

Door je onderbewustzijn te herprogrammeren met een nieuwe mentale creatie, kun je onmiddellijk die programmering elimineren die je succesvolle communicatie saboteert. 

Helder samengevat, tussen de huidige situatie en de gewenste situatie is er belangrijk ‘mentaal’ werk aan de winkel.

Wat dit programma voor je gaat doen (beloofd!).

Juist omdat het zo krachtig en effectief is, is het belangrijk om te weten vanuit welke waarden je gedragsverandering kunt initiëren. 

Samen ontdekken we hoe krachtig de verschillende taalpatronen kunnen zijn wanneer je ze correct toepast.

 

De online training helpt je om gedrag te veranderen.

 

– We doen dit op de meest effectieve manier, met behulp van specifieke taalpatronen.

 

– Het is een gerichte tool om je leiderschapsstijl effectiever en harmonischer te maken, wat weer leidt tot betere resultaten.

 

 Daarnaast is het goed om te weten waar je op moet letten om dicht bij jezelf te blijven.

 

– Vanuit het authenticiteit perspectief ontvang je gerichte taal tips.

-TAAL IS DEMOTOR ACHTER GEDRAG-
ZIE WAT ER IN JOUW PROGRAMMA IS OPGENOMEN:

-TAAL WERKT, ONGEMERKT!-

Week 1

In de eerste 7 dagen van het programma zul je ‘gedrag-beïnvloedende taal’ op een nieuwe manier perspectief geven om gedrag te veranderen

Resultaat:

Een paradigma verschuiving die je zal helpen de win-win kansen met je nieuwe kennis van Taal-Psychologie voor Leiders om te zetten.

De beste manier om te definiëren waar je als leidinggevende heen wilt met je medewerkers (het heeft niets te maken met bedoeling, doelen of doelstellingen, het is een model die je hanteert om gelijkwaardig en met respect je omgeving te benaderen.)

Een aanpak door neuro-linguïstisch programmeren om creatief mentaal je potentieel in te zetten om jezelf en anderen te beïnvloeden (een gerichte tool om je leiderschapsstijl effectiever en harmonischer te maken, wat weer leidt tot betere resultaten.)

Omdat het zo effectief is, is het belangrijk om te weten vanuit welke waarden je gedragsverandering kunt initiëren.

Daarnaast is het goed om te weten waar je op moet letten om dicht bij jezelf te blijven.  Je leert jezelf geen trucje aan, je blijft authentiek leidinggeven.

Week 2

In de tweede week leer je verschillende taal technieken en bekijk je voorbeelden van BN’ers en doe je oefeningen om te ervaren hoe anderen te ontdoen van blokkades of verwarring, die hen van nature een veilige omgeving oplevert die meer bevorderlijk is voor succes.

Aan het einde van deze week ben je getraind in het vinden van de win-win en heb je daar de Taal-Psychologie voor ontwikkelt

WAT JE ZAL LEREN:

Hoe je Taal-Psychologie kunt inzetten voor jezelf en anderen waardoor je een mentale omgeving kunt creëren die bevorderlijk is voor groei.

Krachtige uitspraken die je elke dag kunt doen om een ​​onwankelbaar vertrouwen in gelijkwaardigheid en respect te ontwikkelen

Het inzetten van Taal-psychologie in e-mails, brochures, uitnodigingen, bedankjes

De handigheid die eigenaren van grote bedrijven gebruiken om zich voor te bereiden op belangrijke vergaderingen of presentaties (en hoe u ze dagelijks kunt gebruiken)

Een techniek om negatieve gedachten onmiddellijk te elimineren en te vervangen door intrinsieke constructieve, prettige motiverende ideeën.

Week 3

De derde en laatste week van het programma is ook de krachtigste.

Je gaat echt merken dat je meer gelijkwaardig en met respect wordt bejegend in je omgeving en je zult meer en meer gaan voor win-win.

Aan het einde van de derde week heb je al MINSTENS 10 taalpatronen geïntegreerd in je taalgebruik om meer spontaan te reageren  – en iedereen zal de verandering in je gedrag opmerken.

WAT JE ZAL LEREN:

Het mysterieuze ‘Taal -Psychologie SPEL’ dat eruitziet als een grap, maar plotseling zie je kansen verschijnen in je leven waar je het het minst van had gedacht!

Hoe een eenvoudig taalpatroon kan helpen je relaties nog meer aan je te binden

Het nummer 1 verschil tussen inspirerende en koude leidinggevenden, en hoe je een simpele stap kunt zetten die je in de groep van de inspirerende plaatst

De waarheid over hoe woorden groei blokkeren, en kleine veranderingen in de woordenschat die geweldige resultaten opleveren

Wat echt het ‘gebrek aan gelijkwaardigheid,respect en charisma’ veroorzaakt, en het definitieve bewijs dat dit NOOIT een probleem is voor mensen met een win-win mentaliteit (mijn persoonlijke verhaal over hoe ik al meer dan 20 jaar in de top van NL mijn adviezen deel terwijl mijn grootste handicap dyslexie is)

De ware kracht van de ‘win-win’-wet en een inspirerende oefening om persoonlijke groei door je leven te laten stromen

De ultieme uitdaging die je leidinggevende leven voor eens en voor altijd zal veranderen …

24 VIDEOS

Elke dag een nieuwe videoles met krachtige taal-psychologie voor leiders!

Oefeingen

Veel oefeningen en technieken die je dagelijks kunt gebruiken.

UITDAGINGEN

Aan het einde van elke week is er een uitdaging voor jou om te evolueren!

VAN GEDACHTEN VERANDEREN

Je ontwikkelt nieuwe overtuigingen en patronen met betrekking tot het beïnvloeden van gedrag met taal.

Ben je klaar om het Taal-Psychologie voor leiders programma te starten om een nog krachtiger en succesvollere leider te worden.

Wanneer je je nu inschrijft ontvang je:

 • De UNIEKE AXI-taal training nergens anders op de wereld te koop.
 • Levenslange toegang tot alle AXI-taal lessen, met voorbeelden van BN’ers en oefeningen om je brein de taal te laten oefenen.
 • 48 taalpatronen waarvan je enkele zult herkennen als praktisch toepasbaar binnen je comfort-zone.
 • Met gast-trainer Hugo Sloot
 • Gratis toegang tot het e-boek
 • Gratis via de post ontvangst van de 48 kaarten. 
 • Gratis via de post de 10 taalpatronen brochure. 
 • Gratis via de post het bijdehandje; taal werkt, ongemerkt! 
 • 7 dagen garantie met geld terug!
 • BONUS: Webinar met mij Marijn Dane.

NORMAAl: € 597

SPECIAAL VANDAAG: € 199


Yep! Ik wil nu starten!

Er zijn slechts drie stappen om te beginnen:

1. Veilig kopen

Wanneer u op de aankoopknop klikt, wordt je naar iDeal gebracht.

2. Toegang tot het programma

Na het voltooien van de aankoop ontvang je een e-mail met toegang tot het programma.

3. Elke dag een nieuw taalpatroon les

Klaar! Je kunt nu les 01 bijwonen en elke dag komt er een nieuwe les uit!

Hoe weet ik dat jij resultaat gaat boeken?

Mijn naam is Marijn Dane, ik ben bekend als ondernemer, executive coach, trainer en auteur van verschillende DIY bijdehandjes die al meer dan 10.000 keer zijn verkocht. In de afgelopen 20 jaar heb ik dan ook duizenden leidinggevenden mogen helpen. Toen ik begon met taalpatronen verzamelen, heb ik in de basis gezicht naar taalpatronen die medewerkers intrinsiek motiveren. Waarom zal je misschien denken? Wel het is ongetwijfeld niets nieuws dat je mensen met taal kunt manipuleren. We kennen allemaal de verkooppraatjes en beïnvloedende marketingtaal. Die reclamespotjes die ons dingen laten kopen die we wellicht helemaal niet nodig hebben. De wereld om ons heen provoceert ons constant om ons ergens toe te verleiden. Ondanks dat dit niet altijd als prettig wordt ervaren, kun je goed beargumenteren dat hier helemaal niets mis mee is. Het werkt als je een topproduct in de aanbieding hebt, waar de klant heel veel aan gaat hebben en dat oprecht voorziet in een behoefte.

Ik heb dan ook iets unieks voor je. Ik beloof je dat je het direct kunt toepassen! Het is niet verpakt in een buitensporig duur gouden doosje. Het is geen dik boek met een harde kaft waarmee je indruk kunt maken. Het is niet iets waar je een taalvirtuoos voor moet zijn. Het vereist wel dat je enigszins met je stem kunt variëren.

 

naam handtekening

Wat zeggen zei:

Renata.png

“Aprendi a usar minha mente para mudar minha vida.”

“Esse programa faz a gente entender o poder da nossa mente, e como usá-la para alcançar o sucesso.  Conteúdo muito valioso, gratidão!”

Renata Lapetina

Autônoma

Danilo1.png

“Conteúdo poderoso e transformador.”

“Eu sabia que tinha vários limites na minha mente, mas não conseguia superar. O conteúdo desse programa abriu minha cabeça para oportunidades que eu antes nem conseguia ver!”

 

Danilo do Prado

Gerente Comercial

“Me ajudou a subir para o próximo nível!”

“Eu tinha sonhos mas estava travada, não conseguia sair do lugar… com a ajuda do Bruno sinto que evoluí de forma impressionante em pouco tempo! Muda a vida mesmo.”

Victoria Valle

Dentista & Empresária

“Aprendi uma nova maneira de ver a vida.”

“Meus amigos estão comentando que eu pareço até uma nova pessoa! Sou muito grata ao Bruno por me mostrar os caminhos para construir a vida que eu desejo. Obrigado.”

 

Bruna Rozzetti

Dentista

user

“ik heb geleerd dat ik met kleine aanpassingen gedrag op een heel prettige wijze verander”

‘AXI-taal is overal. Leiders en politici gebruiken het, dat hoor je in commercials. Als je ook een leuke kaartenset hebt met voorbeelden en suggesties, zou je denken dat de applicatie een eitje is, toch? Helaas was de praktijk voor mij anders. Ik gaf de kaarten regelmatig door mijn handen, las de teksten en suggesties en dacht: wat moet ik hiermee doen? Gelukkig kon ik Marijn, de meester van de AXI-taal, ondervragen. Hierdoor kon ik de strategie achter de applicatie achterhalen. Al  was het eigenlijk heel simpel. Je hebt een doel  nodig om het te gebruiken. Stel je voor dat je een zaadje in iemands hoofd plant. Hoe zou het zijn als je iets subtieler zou kunnen uitleggen? Wanneer je hiermee begint te oefenen, merk je al snel het effect. Het werkt vooral voor mij om op een vriendelijke manier een boodschap over te brengen. Het is leuk om te doen en leidt tot een positieve reactie.’

Ciska

Directeur

“Continu zet ik het nu in, omdat het ook zo leuk is!”

 

‘Ik heb AXI-taal gebruikt tijdens functioneringsgesprekken, die ik heb afgesloten door een kaart te laten  trekken en voor te lezen. Samen hebben we in een deuk of een oprechte traan gezeten hoe opvallend één zin kan zijn. Super waardevol en handig om je medewerkers kennis mee te laten maken. Het maakt daarnaast klantcontacten veel, veel gemakkelijker. Mijn advies maakt er geen geheim van!

Sylvia

Afdelingsmanager

“Het heeft me geholpen om naar het volgende niveau te gaan”

‘Ik had zoiets van,’ ik denk dat je moet, punt. ‘ Nu heb ik met succes de zin van mijn eerste kaart gebruikt bij iemand die twee weken na zijn vakantie iets wilde uitstellen. Ik zei heel kalm: “De komende dagen en weken zul je gelukkig zijn en zien hoe nuttig het is geweest om ga door met de vergadering van morgen. ” Zijn reactie? ” Ja, je hebt gelijk, oké! ” Ik was stomverbaasd – en tegelijkertijd viel er een enorme last van me af.’

Warda

Top-advocaat (top 3 van NL)

“Ik heb een. nieuwe manier van de wereld ervaren, gevonden”

‘De taalkaarten helpen je enorm om te stimuleren, in actie te komen en te bevestigen dat je het goed doet. Aan de andere kant word je aangezet, om eventueel tot andere inzichten te komen.

Een waardevol hulpmiddel! Taal kan zoveel doen!

HJ Meijer

Directeur

SPECIALE AANBIEDING VOOR LEIDINGGEVENDEN VAN MIJN OPDRACHTGEVERS, OPEN INSCHRIJVING GROEPEN EN NETWERK

Toen je een van mijn sessies bijwoonde of binnentrad in mijn netwerk, heb je een grote stap gezet in je nieuwe leven. Dit was echter nog maar het begin van je succesvolle reis … Nu is het tijd om je oprecht te committeren aan je persoonlijke ontwikkeling, en vandaag ontvang je een speciale korting van € 398 om de e-learning Taal-Psychologie voor leiders te starten.
Ja, je kunt deelnemen aan dit gedragsbeïnvloeding-proces voor slechts €199,-  in plaats van de normale €597,-.
Om deze korting te garanderen, registreer je je nu op deze pagina voordat de aanbieding wordt gesloten.
Bovendien wordt je ook beschermd door de 7-daagse garantie – waarmee je een groot deel van het programma kunt uitproberen voordat je besluit om door te gaan.

Neem de test van 7 dagen en beslis dan of je verder gaat

Je hoeft nu niet JA te zeggen … je hoeft alleen MAYBE te zeggen!

Wanneer je je nu aanmeldt, heb jij 7 dagen de tijd om het programma uit te proberen – gedurende welke tijd je een volledige terugbetaling kunt aanvragen.

Dit is een veilige manier om de cursus te testen en echt te zien of dit de beste keuze voor jou is.

ACTIEGERICHTE mensen krijgen altijd wat ze willen.

Ben je klaar om het TAAL-PSCYCHOLOGIE VOOR LEIDERS  programma te starten dat je geest voorbereidt op financiële welvaart?

Schrijf je nu in om het volgende te ontvangen:

 • De UNIEKE AXI-taal training nergens anders op de wereld te koop.
 • Levenslange toegang tot alle AXI-taal lessen, met voorbeelden van BN’ers en oefeningen om je brein de taal te laten oefenen.
 • 48 taalpatronen waarvan je enkele zult herkennen als praktisch toepasbaar binnen je comfort-zone.
 • Met gast-trainer Hugo Sloot
 • Gratis toegang tot het e-boek
 • Gratis via de post ontvangst van de 48 kaarten. 
 • Gratis via de post de 10 taalpatronen brochure. 
 • Gratis via de post het bijdehandje; taal werkt, ongemerkt! 
 • 7 dagen garantie met geld terug!
 • BONUS: Webinar met mij Marijn Dane.

NORMAaL: €597,-
SPECIALE AANBIEDING: €199,-


Yep! Ik wil nu TAAL-Psychologie voor Leiders starten!

Levenslange toegang voor slechts €597,00

SPECIALE AANBIEDING: 3X €69,90 (of 1x de €199,00)  

Veel gestelde vragen

Is het echt waar dat één taalpatroon heel effectief is? En waarom zijn er dan 48?

Ja het is waar dat één taalpatroon het gedrag doet veranderen. De wijze waarop je het zegt, je authenticiteit, het doel wat jij voor de ander ermee wilt bereiken maken dat je vooraf een keuze hebt uit een palet van 48 taalpatronen.

Wat ontvang ik wanneer ik het programma start?

Naast de digitale informatie zoals; e-book, video’s, pdf’s etc. Ontvang je op je op gegeven postadres een pakket met daarin; de 48 taalkaarten, het bijdehandje Taal werkt, ongemerkt!, en een handige landschapskaart met krachtige taalpatronen handig om altijd bij je te steken.

Hoe vraag ik evt. een terugbetaling aan?

Nadat je je hebt aangemeld, heb je 7 dagen om het programma uit te proberen, dat wil zeggen: als je het om de een of andere reden niet leuk vindt of denkt dat het niet voor jou is, vraag dan gewoon een terugbetaling aan. Binnen 48 uur stort ik via dezelfde bankrekening het bedrag terug.

Welke betalingsmethoden worden geaccepteerd?

Betalingen worden veilig verwerkt door iDeal.

Wat is het investeringsbedrag?

Je investeert €199,00 * en je hebt levenslange toegang.

* Speciale prijs voor deelnemers van mijn trainingen, opdrachtgever en netwerk. Deze aanbieding is voor een beperkte tijd en wordt binnenkort ingetrokken.

Voor wie is het?

Allen de leidinggevende die gedrag wil beïnvloeden op een gelijkwaardige en respectvolle wijze en begrijpt dat daarvoor nodig is om mentale patronen, gewoonten en zelfbeeld te veranderen.

Wat is de toegang of starttijd tot het programma?

Er is levenslang toegang tot het programma, inclusief eventuele updates.

Hoelang duurt het programma?

Het is een programma van 21 dagen, waarbij inhoud dagelijks wordt vrijgegeven vanaf het moment dat je je aanmeldt. Na 21 dagen heb je nog steeds levenslang toegang tot alle inhoud.

Twijfel je nog?

Stuur een e-mail naar marijndane@axisconsultancy.nl en ik zal je binnen 24 uur beantwoorden!

Ben je klaar om het Taal Psychologie voor Leiders Programma te starten waarmee je met gelijkwaardigheid en respect medewerkers intrinsiek motoiveert

Taal is de motor achter menselijk gedrag


Yep! Ik wil nu TAAL-Psychologie voor Leiders starten!

Levenslange toegang voor slechts €597,00

SPECIALE AANBIEDING: 3X €69,90 (of 1x de €199,00)  

Axis Consultancy – ALLE RECHTEN VOORBEHOUDEN

Privacy beleid