Talentrijke teams: Teamanalyse, inzicht in Talent-diversiteit en groei-optimalisatie vanaf € 950,-

talentrijke teams spelen met diversiteit axisconsultancy.nl Belbin“It’s easy to get the players; it’s getting them to play together that’s the tough part”

Soms hoor we mensen in het bedrijfsleven zeggen: “samenwerken doe ik het liefst in mijn eentje!”.

Hoe vaak gaan we niet met medewerkers om vanuit de vooronderstelling dat mijn manier de manier is, dat mijn waarneming de waarneming is, dan mijn lol ook zijn lol is. Deze veronderstelde gemeenschappelijke vanzelfsprekendheid leidt geregeld tot onbegrip en ergernis. Ergernis over het chaotische, het ongestructureerde, de dommigheid, het onpraktische, het egocentrische of het solistische gedrag van collega’s.

Blijven steken in de ergernis over andermans manier van werken leidt niet gauw tot een vruchtbare samenwerking. Ieder heeft een eigen logica, een eigen interne sturing en eigen achterliggende intenties . Daaraan voorbij gaan maakt samenwerken ineffectief.
Wij helpen jou en je team de logica achter onderling gedrag te herkennen en te erkennen en bieden gerichte tools hoe ontspannen en effectief bewust gebruik te maken van diversiteit binnen teams en hoe deze constructief te beïnvloeden richting gezamenlijk te realiseren doelen.

telefoon talentrijk leiderschap www.axisconsultancy.nl
Bel 038 3374635 omdat je nu wilt doorpakken.

De teamrollen van Belbin bieden hierbij een fantastisch fundament om te zorgen voor een goed samenspel van een team individuele talenten! Doorpakken of stuur een mail en ontvang gratis een digitale uitwerking van alle karakterrollen (inclusief enkele do’s en dont’s per rol).

Ben je nieuwsgierig naar je eigen natuurlijke Belbin rollen en/of die van je teamleden?
Wij zijn gelicenceerd voor het afnemen van de erkende psychologische Belbintesten.

Mail of bel omdat wij inzicht bieden.

 

About the Author

%d bloggers liken dit: