Teamrol talentkaarten € 14,95

Teamrol talentkaarten € 14,95Belbin team karakterrollen

Bespaar tijd en weet het zeker!

Kant en klaar superlatief BELBIN OFMAN materiaal voor leidinggevenden, trainers en coaches die (willen) werken met de teamrollen van Belbin en kernkwaliteiten van Ofman.

Nu bestellen via bol.com VEILIG, snel en zeker.

VOORDEELBUNDEL: Bespaar €5,- klik hier

Van 1 tot 50 prima bij bol.com. > 50 neem dan even contact met ons op info@axisconsultancy.nl

Bol com Axis Consultancy talentrijk leiderschap talentrijke teams

Audio uitleg:
Marijn Dane neemt je nu 1 uur mee in de interpretatie van de teamrol-talenkaarten.

Tijdens een rustig en gedegen uitleg aan ervaren leidinggevenden tijdens de beroepsopleiding NLP in Bedrijf, voorjaar 2016.

Samenvatting:

Bespaar tijd:
Direct weten wat je karakterrollen zijn. Handig bij een coachingsgesprek, sollicitatie etc.
 
Opdracht Coachee: 
Leg de kaarten voor je en kies de 3 kaarten die niet bij je horen. Leg die 3 verder van je af. Kies dan de 3 kaarten die dichtbij je staan. Draai de kaarten om en lees je kwaliteit, valkuil, allergie en uitdaging.
 
Geen theorie? Ja, wel!
Bij de 9 duurzame matlaminaat Belbin kaarten voor trainers en teamleiders die werken met de teamrollen van Belbin is op deze site de bijbehorende extra informatie na invullen van de FREE KNOWLEDGE online talententest als bonus beschikbaar. Hopelijk dit jaar nog komt er, op verzoek, een “bijdehandje” met nog meer informatie en in boekvorm.
 
Combinatie:
Ook super handig en uniek. Achterop de kaart staan per rol de kernkwaliteiten van Daniel Ofman. Kwaliteit, valkuil, uitdaging en allergie.Specifiek gebruik:
De voorkant is handig voor een praktische krachtenveldanalyse bijvoorbeeld tbv talentrijk leiderschap, talentrijke teams. De achterkant geeft de richting aan waarop ingezet wordt. Bijvoorbeeld op kwaliteit en uitdaging of op valkuil en allergie.Voor meer uitleg over de kaarten ga naar de online-talententest. U ontvangt dan in uw e-mail een bonus pdf met heel veel teamrol informatie.


talentrijk leiderschap bij meer dan 50 stuks 20% korting: bestellen via info@axisconsultancy.nl

 

About the Author

%d bloggers liken dit: