Wil je vrolijker worden in je werk?Old

FEEDBACK optie

vergadering in bos.jpeg

Hoe creëer je ondernemingsgerichte vrolijke teams?

‘Teamwork divides the task & multiplies the succes’

Daarom hebben wij twee trainingen ontwikkeld: Belbin Team Talenten Workshop en
Team Development.

Frustratie in jouw team!? Doe eerst een free knowledge onderzoek naar de stand van zaken. Ga naar de 5 frustraties van teamwork en maak daarna een afspraak.

contact-icoon
Bel 038 3374635 omdat je nu wilt doorpakken.

Bij talentrijke teams is een veelgehoorde uitspraak dat de som meer is dan de losse delen. In een goede samenwerking en interactie tussen de teamleden met elk hun eigen talent, kunnen de hoogste doelen worden bereikt. Bovendien is het excellent en plezierig werken.

Willen jij en je team het onderlinge swinggehalte verhogen, meer van elkaars kwaliteiten genieten en deze slagvaardiger inzetten voor het realiseren van prestaties?

Eventuele onderlinge pukkeltjes en krakende interactiepatronen achter je laten?
Want stel je voor… Hoe het zou zijn als jullie samen weer de gewenste resultaten boeken vanuit een ontspannen en plezierige interactie, waarbij onderling vertrouwen en wederzijds respect basisingrediënten zijn.

Wanneer je denkt aan alle positieve effecten die dat zou kunnen hebben op jullie dagelijks handelen dan wordt het misschien tijd voor actie.

Wij helpen jou en je team deze wensen te realiseren en maken samen het verschil.

12998 Accredited-DARK BLUE-HIGH RES

Expertise:
Als het gaat om de interactie tussen de talentvolle teamleden, dan maken wij hierbij al 17 jaar succesvol gebruik van ons specialisme over de team- en karakterrollen van Meredith Belbin.

“A valuable tool on how diversity can create a balance in and strengthen a team”. Meer weten?
Lees dan verder op Belbin Team Talenten workshop.

Training:
Ben je op zoek naar interventies om de eigen talenten in trainingsverband te ontwikkelen en optimaal in te zetten? Wij organiseren incompany trainingen om de persoonlijke effectiviteit van medewerkers in teams te vergroten.

Team architectuur:
Leider(s), team(s), afdeling(en) tot gehele organisatie (<1000) werknemers nemen we mee in het succes van aanboren van diversiteit. De ideeën van Rob Groen en Richard de Hoop die te vinden zijn in hun boeken Leve het verschil, Herrie of Harmonie?, Topteams zijn toekomst makers en in die van onszelf passen we toe in de praktijk en gebruiken we om antwoord te geven op:

  • Wat is team architectuur?
  • Werving en selectie op basis waarvan?
  • Voorspellen van leerpunten is dat echt zo?
  • Hoever ben ik en wil ik?