Online teamrol test*

KILIK HIER voor de GRATIS online teamrol/-karakter test op FORMDESK

Deze korte vragenlijst is geen vervanging van de originele Belbin teamrollen vragenlijst. De originele teamrol test van Belbin NL is betrouwbaar en gevalideerd, kan o.b.v. functie-eisen worden ingevuld, maakt 360 graden feedback van collega's mogelijk en kan team- , functie- en organisatierapporten genereren. Dat kan ik allemaal niet waarmaken met deze gratis online vragenlijst. Ga dus voorzichtig met de uitkomsten om en wil je op zeker spelen dan kan ik je de uitgebreide, professionele teamrol vragenlijst van harte aanbevelen. Voor de kosten hoeft u het zeker niet te laten. Stuur een e-mail naar info@axisconsultancy.nl voor meer informatie.

Zodra je de test hebt gedaan krijg je de scores per teamkarakterrol direct in je e-mailbox. De scores kan je dan als volgt interpreteren.

Score tussen de 140-180
Een sterk tot zeer sterk herkenbare rol in het team
In potentie ben je in staat de teamrol goed tot zeer goed in te zetten.

Score tussen de 80 -130
Een gemiddeld herkenbare rol. Je bent in staat de teamrol redelijk te bespelen

Score tussen de 0 -70
De teamrol kan je het beste in de kast laten staan 😉

De teamrollen die gemiddeld tot sterk herkenbaar zijn kan je verder ontwikkelen. Zo maak je van een 8 een 10 of van een 6 een 8.

Meer dan 3945 scores zijn al gemaakt. Soms zien we ook dat de test na een half jaar nog eens is ingevuld. Of dat de voltallige directie en/of MT de test maken. Fantastisch dat we op deze digitale wijze blijven werken aan talentrijke teams en talentrijk leiderschap.


Accreditatie Belbin karakterrollen Axis CONSULTANCY

Let op! Dit is niet de officiele Belbin karakterrollen test.*

De officiele Belbin karakterrollen test vraag je aan door een e-mail te sturen naar info@axisconsultancy.nl

%d bloggers liken dit: