Contact

​Contact

Heeft u vragen of opmerkingen? Stuur dan een e-mail naar info@axisconsultancy.nl en ik neem binnen 24 uur contact met u op.

### Trainingslocatie:
Axis Valley
Veldweg 47
8051NN HATTEM
038-3374635

Marijn Dane 06-46635255
marijndane@axisconsultancy.nl

Hugo Sloot 06-41624453
hugosloot@axisconsultancy.nl
Gratis 10 minuten afspraak

### Correspondentieadres:
Eikenlaan 2
8051BD HATTEM

NL 46 INGB 0007872682 tnv Axis Consultancy
BTW-nr. NL8116.47.407.B01
KvK 05061569 (sinds 1998)

Algemene voorwaarden

### Trainingslocatie:
Het souterrain biedt ruimte voor groepstrainingen en individuele coaching.
Er is een ontvangst- en eetruimte van 8 x 8 meter met keukentje waar je heerlijk kan zitten op de bank of kan werken aan een 4 meter lange tafel.
Aangrenzend is een gang waar de jassen opgehangen kunnen worden en toegang tot een toilet.
De trainingsruimte is een inspirerende ruimte van 35m2  met luchtzuivering, een uitgebreide bibliotheek en WiFi.
Wanneer het mooi weer is is buitenwerken heel fijn, genietend van de omgeving onder de hoge beukenbomen.
De locatie grenst aan Landgoed Molecaten. Je loopt vanuit de straat zo de natuur in.  Een heerlijke plek om tot rust te komen. 

Marijn Dane (MSc, ing.) (1969) (Dyslecticus) is oprichtster en directeur van NLP School en trainingsbureau Axis Consultancy. Daarnaast is ze co-partner van Team Talent Training, AIMS International NL B.V. en B2DNA.

Marijn weet individuen en teams vanuit innerlijke kracht te inspireren, te motiveren en te bewegen naar te bereiken wensen en doelen. Haar kracht is om vanuit “vrij denken” juist getimed over te gaan naar doelgerichtheid. Om het doel te bereiken gebruikt ze een goed gevulde gereedschapskist die ze als een vakvrouw toepast bij het uitvoeren van de klus. Haar specialisme is het op een unieke wijze integreren van procesmanagement, systeemdenken en neuro-linguïstisch programmeren tot haar eigen methode.

Marijn is internationaal gelicenseerd NLP-trainer en is gecertificeerd door de grondlegger van NLP, dr. Richard Bandler (USA). Zij is afgestudeerd bedrijfskundige en rondde daarnaast vele opleidingen en trainingen in de psychologie en organisatiekunde succesvol af. Kenmerkend voor Marijn zijn haar intuïtie en intelligentie die voortvloeien in overtuigingskracht. Dit weet zij handig in te zetten bij veranderingstrajecten. Als dyslecticus ziet zij snel verbanden en patronen, waardoor ze op creatieve wijze weet aan te sluiten bij verschillende leerstijlen.

Haar passie is haar succesfactor: “Ik wil op een efficiënte en effectieve wijze de gevoelige snaar belichten, om vervolgens samen met de klant een harmonisch geheel te creëren”. Afgelopen jaren wist ze met een gemiddelde score van 9 op vorm en inhoud meer dan 1000 deelnemers te raken.

Marijn Dane
06-46635255

LinkedIn Marijn

Hugo Sloot (ing.) (1968) is eigenaar van NLP School en trainingsbureau Axis Consultancy.

Hugo richt zich met name op het coachen van individuen en teams binnen de kaders van prestatieontwikkeling in het bedrijfsleven. Hij is internationaal gelicenseerd NLP-trainer en is gecertificeerd door de grondlegger van NLP, dr. Richard Bandler (USA). Hij is afgestudeerd in levensmiddelen- en milieutechnologie en heeft zich daarna gespecialiseerd in systeemdenken, prestatiemanagement, projectmatig werken (Prince II) en NLP.

Daadkracht, analytisch vermogen, scherpzinnigheid en enthousiasme is wat Hugo typeert. Het creëren van een blijvende persoonlijke beweging door mensen te inspireren en in hun kracht te zetten, is een succesbepalende factor voor zijn manier van werken. Hij geniet van het werken met mensen die daadwerkelijk verder willen. Een belangrijk aspect hierbij is zijn overtuiging en ervaring dat mensen meer kunnen dan ze zelf denken te kunnen. Hugo inspireert je om het roer in handen te nemen op een manier die wordt gewaardeerd door medewerkers, collega’s en klanten.

Verschillende teams werden dit afgelopen halfjaar door Hugo geïnspireerd en beïnvloed tot topprestaties. In zijn scrums neemt hij regio- en districtteams mee in de vertaalslag van missie naar succesvolle, haalbare acties. Jaarlijks geniet hij van de ‘Executive Coaching’ waarbij hij iedere keer ondersteunende, slimme, energie-gevende, persoonlijke en bedrijfskundige aha-ervaringen creëert.

Hugo komt graag in contact met leidinggevenden die hun positie willen behouden en minder willen werken. Dat mag best de doelstelling zijn van 5 naar 3 dagen binnen de “beschikbare” tijd.

Hugo Sloot
06-41624453

LinkedIn Hugo

Gratis 10 minuten afspraak