Executive coaching

​Executive Coaching

Een talentrijk leider is de architect van zijn omgeving’

Als leider heb je dagelijks veel ballen in de lucht die je hoog en in beweging moet houden. 
Je maakt gebruik van je eigen capaciteit en potentieel, en je put hierbij uit soms jarenlange opgebouwde kennis en kunde.

Maar weet je wel zeker dat je alle mogelijkheden benut, ervaar je soms toch zand in de machine of heb je gewoon behoefte aan inspiratie en reflectie op eigen handelen?


Executive coaching is een fantastisch middel om met je eigen ontwikkeling aan de slag te gaan.


Je krijgt nieuwe invalshoeken en een andere zienswijze, soms door gewoon even afstand te nemen en de architect in jezelf vrij spel te geven, maar soms ook door interventie op de vierkante millimeter. 

Executive coaching betekent tijd voor persoonlijke reflectie en ontwikkeling onder begeleiding van een professionele en gekwalificeerde coach.

Wij zetten top management in hun kracht en creëren groeikansen met behulp van bedrijfskundige en neuro-psychologische processen.

Samen streven we naar resultaat en gaan we aan de slag op het niveau van gemoedstoestanden: inzicht, overzicht, uitzicht, actiegericht.

Wij zijn ervan overtuigd dat door onze aanpak de verandering in denken nieuwe werkelijkheden creëert.

Wij faciliteren de gewenste beweging en zetten samen met jou de eerste stap.

Ben je directeur, senior manager of senior professional binnen een (middel)groot bedrijf en wil je de toegevoegde waarde van executive coaching persoonlijk ervaren?

Plan een vrijblijvend en verkennend gesprek met één van onze coaches: Marijn Dane of Hugo Sloot.

Een mooi moment om de onderlinge klik te ervaren en om gezamenlijk invulling te geven aan resultaat doelstellingen en wensen of behoeften.

​Bel 038 3374635 omdat je nu wilt doorpakken!

Of stuur ons een e-mail.