Team Development

​Team Development


Soms leven er bepaalde thema’s binnen je organisatie waar je gericht groepen mensen op wilt trainen.
Trainingen waarbij individuele medewerkers gericht aan de slag gaan met hun eigen ontwikkeling.
Denk hierbij bijvoorbeeld aan thema’s als Regisseur zijn van je eigen werk, Zelfsturendheid, hoe realiseer ik dat? of Timemanagement.

Heb jij een thema binnen je organisatie en wil je van gedachten wisselen over een doeltreffende aanpak? Met onze expertise staan wij aan jouw zijde om de gewenste beweging te realiseren.

De hieronder genoemde individuele Team Talenten-trainingen hebben hun effect in de praktijk bewezen.<br />De gemiddelde waardering was een 9+ en meer dan 1000 talenten gingen je reeds voor.

Excellent onderhandelen voor leidinggevende vrouwen
Workshop met handige tips en tricks rond onderhandelen.

Ik en mijn Koers
Training waarbij alle facetten van loopbaanoriëntatie en loopbaanontwikkeling op het programma staan.

Ik ben er Ook
Training rond het thema assertiviteitsontwikkeling.

Ik en de Ander
Centrale pijlers van deze training zijn het ontwikkelen van vaardigheden m.b.t. effectieve communicatie en het geven & ontvangen van feedback.

Ik verbaal Slim
Deze training is speciaal voor mensen die de basisvaardigheden rondom communicatie en feedback onder de knie hebben en die nu toe zijn aan een verdiepingsslag. Hierbij ga je gericht aan de slag met zowel bewust als onbewust beïnvloeden. Ik verbaal Slim geeft inzicht in wat wel en wat niet werkt in communicatie.

Ik ben Resultaatgericht
De training richt zich op de wijze waarop iemand zijn werk inricht en gefocust blijft op het behalen van tastbare resultaten. Thema’s als timemanagement, het stellen van doelen, gefocust blijven en patronen doorbreken komen aan bod.

Ik en Intervisie
Tijdens deze training leer je de vaardigheden die nodig zijn om binnen je organisatie intervisiegroepen te begeleiden en hoe je intervisie bijeenkomsten succesvol laat zijn.

Ik in Interactie
Talentrijke samenwerking en je eigen invloedsruimte hierop staat centraal in deze training. De karakterrollen van Meredith Belbin vormen het fundament. Je leert gedrag en talenten van anderen herkennen en leert hoe je daar slim mee om kunt gaan. Hoe je  gebruik kan maken van andermans talent anderen en kunt genieten van diversiteit is een belangrijk motto binnen deze training.

Brochures van deze trainingen zijn op te vragen via info@axisconsultancy.nl

In overleg kunnen exclusieve en op maat gemaakte Team Trainingen worden ontwikkeld. Het is onze kracht om vanuit de dialoog met onze opdrachtgever tot een efficiënte en effectieve aanpak te komen, waardoor de investering optimaal wordt benut en waarmee een win-win-winsituatie voor alle deelnemers wordt bereikt.

Bel 038 3374635 omdat je nu wilt doorpakken.