Wat is AXI-Taal van wereldleiders voor €19,95?

48 unieke taalpatronen €19,95

Meer dan 50 leidinggevenden staan versteld van de impact.

“Eén zinnetje en ik kan loslaten omdat het vanzelf gaat, ongelooflijk en waar!” (Koen)

axi taal talentrijk leiderschap www.axisconsultancy.nl

Wist u dat wereldleiders zoals Barack Obama vaak dezelfde taalpatronen gebruiken om mensen te overtuigen. Mensen tot actie aanzetten is niet zo moeilijk wanneer je weet welke taalpatronen impact hebben. In de kaartenset zijn 48 unieke taalpatronen opgenomen. Een “must have” voor elke spreker, speechschrijver, leidinggevende.

axi taal

Dansen met taal? …Omdat het kan. Marijn Dane heeft een kaartenset ontwikkeld en in de jaren als test uitgedeeld aan tientallen leidinggevenden omdat zij een van haar opleidingen of coaching gevolgd hebben.

“Dat één zinnetje zoveel kan doen!” kreeg ze te horen of “Nu weet ik waarom ik mijn eigen gezegdes gebruik omdat ik dan gemakkelijk mijn zin krijg” (Henk, leidinggevende)

 “Nu heb ik praktisch inzicht in hoe taal beïnvloedend werkt en ik vind het tof!” (Anna, Arts)

“Retorica, de kunst van het overtuigen, met deze zinsconstructies is het zo gemakkelijk!” (Richard, zelfstandig professioneel spreker) 

“Een zinnetje en ik kan hierdoor loslaten en gaat het vanzelf, ongelooflijk maar waar!” (Koen, leidinggevende bij NS)

Te koop via Bol.Com

Marijn Dane, is expert op het gebied vanuit innerlijke kracht inspireren, motiveren en bewegen van individuen en teams. Jaarlijks beïnvloed ze honderden mensen op de werkvloer maar ook haar opleidingen worden met een 9+ gewaardeerd. Om het doel te bereiken gebruikt ze een goed gevulde gereedschapskist dat ze als vakvrouw toepast bij het uitvoeren van de klus. Eén onderdeel is het verzamelen en hanteren van beïnvloedingstaalpatronen die wereldleiders gebruiken om hele volksstammen mee in beweging te krijgen. Marijn heeft ze gebundeld in een kaartenset. De 48 meest effectieve taalpatronen van wereldleiders. Ervaar hoe gemakkelijk  taal individuen en teams inspireert, motiveert en beweegt door soms één zin een hele week in te zetten. Meer dan 50 leidinggevenden staan versteld van de impact.

About the Author

Leave a Reply 0 comments

Leave a Reply: