Hoe krijgt die etter dat toch altijd voor elkaar?

Hoe krijgt die etter dat toch altijd voor elkaar? Profiteer van de 10 tips om influentie (bewust en onbewust manipuleren) te herkennen én er zelf een meester in te worden.

Tip 2) Straal en geef
Populaire mensen hebben een positieve manier van macht. Hoe zorg je ervoor dat mensen je sympathiek vinden en jou graag bij hen in de buurt willen hebben?

Straal!

Vrolijkheid is namelijk besmettelijk. Neerslachtigheid daarentegen ook, dus blijf uit de buurt van negatievelingen en mopperkonten. Deel complimentjes uit.

Hoe fijn is het als je zelf een compliment krijgt en hoe beïnvloed dat jouw mening over de gever? Ook als je belangeloos een gunst verleent, levert dat sympathie op en scoor je. Bovendien voelt de ander zich verplicht iets terug te doen, omdat hij (emotioneel) bij je in het krijt staat.

Axis Consultancy | NLP School
Trainingslocatie: “Axis Valley”
HATTEM
Marijn Dane

About the Author

Marijn Dane (MSc, ing.) (1969) (Dyslecticus) is oprichtster en directeur van NLP School en trainingsbureau Axis Consultancy. Marijn weet individuen en teams vanuit innerlijke kracht te inspireren, te motiveren en te bewegen naar te bereiken wensen en doelen.

Leave a Reply 0 comments

Leave a Reply: