Voel je jezelf zo’n mak schaap met leidinggevende strepen op je jasje?

Voel je jezelf zo’n mak schaap met leidinggevende strepen op je jasje omdat je in de praktijk  nauwelijks iets in de melk hebt te brokkelen?Hoe pak jij weer regie en vergroot jij je impact? Door één week lekker van de radar te zijn en werken aan je eigen Talentrijk Leiderschap.


Hoe? Met LeiderschapsPOKON van Axis Consultancy wordt je weer de boswachter van je eigen bos. 
Er zijn maar een beperkt aantal plekken beschikbaar, omdat we samen met jou echt aan de slag willen, met wat jij nodig hebt in jouw organisatiecontext.
Wil jij niet teleurgesteld worden? Meldt je dan direct aan om zeker te zijn van deelname. In de week van 9 t/m 13 januari. 5 dagen LeiderschapsPOKON onder leiding van 2 internationaal gelicenceerde top trainers Hugo Sloot en Marijn Dane.
Een unieke en veilige manier om te groeien als mens, maakt andere opleidingen nagenoeg overbodig (Enrico S.)
Als je het mij vraagt verplichte kost voor elke manager. M.K (Projectmanager)
Mijn impressie is dat ik nog nooit zoveel tools heb gekregen in zo’n korte tijd” (Hugo N.)
Dankzij Hugo ben ik weer op de rit, ben ik meer dan ooit competent in managementzaken en weet ik invloed uit te oefenen” H.R. (Controller en leidinggevende van 5 teams)

About the Author

Marijn Dane (MSc, ing.) (1969) (Dyslecticus) is oprichtster en directeur van NLP School en trainingsbureau Axis Consultancy. Marijn weet individuen en teams vanuit innerlijke kracht te inspireren, te motiveren en te bewegen naar te bereiken wensen en doelen.

Leave a Reply 0 comments

Leave a Reply: